Love Unlimited

- реклама -spot_img

Софи Маринова снима клип на песента Love Unlimited

Клипът към песента на Софи Маринова „Love Unlimited” разказва пет истории за любовта и как тя се изживява във всичките ú измерения – не само между мъжа и жената, но и между приятели, в семейството и т.н. Самата Софи присъства в сравнително малко кадри, но играе ролята на обединяващ образ между петте истории.

Стилист на Софи е Антония Йорданова. Тя обясни, че визията на певицата е изключително изчистена, елегантна и нежна, без типичните за нея ярки цветове и бижута.
Режисьор на видеото е Ники Нанков, който не само е печелил много международни награди, но е изградил име на един от най-креативните и оригинални автори на музикални ленти в България. Професионализмът на Ники Нанков е доказан. Освен с Лили Иванова, той работи с Нели Рангелова, Елица Тодорова, Аксиния, Жорж и много други популярни български звезди.

За клипа на Love Unlimitet Нанков сподели: „Общата тема е любовта. Не във формата – мъжът-жената, а във всичките ú форми, които съществуват. Ролята на Софи – тя ще бъде нишката, която ще води цялото филмче. Тя ще дарява тази любов на света.”
Видеоклипът се очаква да бъде готов до 10 дни.

- реклама -spot_img