Lose control

- реклама -

Марина Кискинова с нов сингъл – “Lose control” 


Младата и талантлива Марина Кискинова представя официално новата си песен “Lose control” от своя предстоящ дебютен албум.

 Във видеото към парчето красивата певица и бъдеща актриса демонстрира провокативна и едновременно с това много свежа визия. Сюжетът на клипа се завърта около флирта на Марина с нейния колега, популярното лице от сериала “7 часа разлика”, Тодор Дърлянов. Доброто момиче става лошо, разчупва консервативните порядки и излиза от рамките на предвидимото.  Аулата на НАТФИЗ се превръща в арена на забавното и цветно видео, а участие в него взимат още и състудентите на Марина от класа на проф. Стефан Данаилов.

Под видеото се подписват доста известни имена от родната и международна сцена. Режисьор на видеото е Николай Павлов, аранжимент – Магга,  микса на парчето се осъществява в новото звукозаписно студио La Villa, a върху мастеринга работи френският специалист Jean- Pierre Chalbos. Текст и музика – Ненчо Балабанов, грим – Miss BONI,  стайлинга е поет от нашумялата Александра Тюркмен, а прическата е от Свилен Нейчев.

Продуцент на Марина Кисконова е новият международен лейбъл, ориентиран към български изпълнители, Dazibao Publishing.

В прикачените файлове можете да откриете снимковия материал.

 

 

- реклама -