Lord Of The Dance

- реклама -

„Най-горещата публика и най-хубавите партита са в България“, споделят

LORD OF THE DANCE!

 

Изключителни три концерта, в три поредни дни, развълнуваха публиката както във Велико Търново, така и в София. Всеотдайността към хората и енергията, която струи от танците на “Lord Of The Dance”,остави феновете с прекрасно усещане от последните топли дни за годината.

Горещите емоции не свършиха с края на концерта в зала 1 на НДК, а продължиха и след това в пиано бар „Retro”, във Витоша Парк Хотел. Артистите от “Lord Of The Dance” споделиха, че се чувстват като у дома си в хотела, тъй като винаги, когато идват в България, те избират да отседнат във Витоша Парк Хотел. Пиано бар „Retro“ посрещна своите гости с българска жива музика и ирландско уиски. Танцьорите от „Lord Of The Dance” бяха изненадани от повторната си среща с българските им колеги от клуб „Келтски феникс“, които също избраха пиано бар „Retro”, за да изпратят “Lord Of The Dance”.

Световноизвестните танцьори признаха, че обичат да идват в България, заради винаги топлото посрещане, невероятната публика и забавленията, които им предоставят организаторите от българска страна. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -