LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО

LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО

СНЯГ И КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ ПОСРЕЩНА ГОСТИТЕ НА ДЕКЕМВРИЙСКОТО ИЗДАНИЕ НА „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“

 Хиляди семейства се включиха в трескавата подготовка за празниците чрез снежно-коледни игри и работилници

Сняг и коледно настроение посрещна хиляди семейства за трескавата празнична подготовка на „Lidl Неделя в Музейко“. Гостите преминаха през цял наръчник за коледно настроение и се заредиха с празнични идеи от украсата до трапезата.

Без детектор за послушание, всички деца имаха възможност да напишат своите желания към Дядо Коледа. За да предадат коледния дух, малчуганите измайсториха празнични картички за близки и роднини, а за семейния уют у дома децата създадоха най-различни украшения на клечка.

Приятелите от БГ Бъди Активен успяха да предадат най-веселите снежно-коледни игри, подходящи за солово забавление и колективно изпълнение. За включването в подготовката на празничната трапеза, децата се превъплътиха в малки кулинарни елфи и създадоха предястия „снежен човек“, десерт „плодово еленче“ и подготвиха украса за канелени бисквитки с вкусен бадемов крем.

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 10 декември билетите за детския научен център бяха на символичната цена от 2 лв. за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

За Lidl Неделя в Музейко

„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите.