LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО СЪБИРА МАЛКИ ПРИЯТЕЛИ НА ПРИРОДАТА

LIDL
LIDL

 На 11 юни малки и големи ще могат да посетят Музейко на символичната цена от 2 лв.

  Тази неделя, 11 юни, Lidl Неделя в Музейко ще събере всички малки приятели на природата. Именно тя и грижата ни за околната среда е темата на юнското издание на инициативата на Лидл България и детския научен център. Чрез серия от игри и образователни занимания децата ще станат истински приятели на природата и ще се убедят, че грижата за нея е не само важна, но и забавна.

По време на Lidl Неделя в Музейко малчуганите ще научат как да се грижат за околната среда. Те ще влязат в ролята на малки градинари в експерименталната градина на Музейко и ще усвоят основни техники за садене на растения. Забавни щафетни игри ще покажат на децата как да рециклират отпадъци, а най-креативните малчугани ще могат да изработят своите любими животни от рециклирани материали. Верен помощник по отношение на балансираното хранене ще бъде приложението Манджицу, в което ще открият нови интересни продукти и рецепти, които да ползват у дома.

Както всяка Lidl Неделя в Музейко, на 11 юни билетите за детския научен център отново ще бъдат на символичната цена от 2 лева за малки и големи. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската SchwarzGruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 84 магазини в 44 града и над 2 200 служители.

Инициативата „Lidl – за твоето дете“ е отражение на цялостната социално отговорна политика на компанията. Лидл България фокусира своята социална отговорност върху пет основни области: околна среда, общество, продукти, служители и бизнес партньори.

- Advertisement -