Лидия, Кристиан и Мишо ще подгряват концерта на Графа в Пловдив

0
22

Лидия Ганева и участниците от „Гласът на България” – Кристиан и Мишо ще подгряват концерта на Графа в Пловдив

Феновете могат да закупят последни бройки билети за шоуто в
Античния театър

Кристиан Грънчаров и Мишо Мишев от „Гласът на България” ще подгряват концерта на Графа на 30 май в Пловдив. Феновете ще чуят на живо също и Лидия Ганева, която представи България в детската Евровизия миналата година.

Младите изпълнители, които станаха част от отбора на Влади Ампов в популярния музикален ТВ формат, ще имат възможността да излязат на сцената на Античния театър пред трихилядната публика. Във вечерта на концерта ще прозвучи също и песента „Вълшебен ден“, която Графа написа специално за участието на Лидия Ганева в детския конкурс Евровизия през 2016 г.

По-малко от седмица остава до първата дата от националното турне на Графа, което изпълнителят обяви веднага след големия успех на шоуто в столичната зала Арена Армеец. На 30 май Графа и музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa ще пренесат магията на мзуикалното шоу пред феновете в Античния театър. За визуалния завършек на вечерта сцената ще бъде оборудвана и с голям LED екран, чрез който ще бъдат прожектирани специални, синхронизирани концертни видеоклипове към любимите песни „Ако има Рай”, “Drama Queen”, „Моменти”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta” и други.

Билетите за концерта са почти изчерпани – последни бройки могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Следващите дати от турнето на Графа са 13 юни – Летен театър, Бургас и 14 юни в Летен театър, Варна.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.