Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази гости на Ризова

- реклама -spot_img

Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско ЕшкеназиНеделя, 25 март, 17:30 ч.,  гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Лидерът на БСП Сергей Станишев, евродепутатът Димитър Стоянов и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази

 

Защо Димитър Стоянов реши да създаде поредната партия в България? Каква кауза ще стои зад нея, какви са амбициите й за следващите избори? Ще го последват ли симпатизанти на партия „Атака” и вярно ли е, че цели структури на партията на Волен Сидеров ще се влеят в новата формация? И още – идва ли краят на парламентарната група на „Атака”, която се „крепи” на един човек? Семейни проблеми, политически различия или комбинация от двете доведе до разцеплението в партията?

Във втората част на предаването – концертмайсторът на Кралската концертгебау Веско Пантелеев – Ешкенази за музиката и нотите в кръвта, за личната си трагедия, когато изгуби съпругата си, за убийствата в Еврейското училище в Тулуза.

На финала – опозиция в действие – лидерът на БСП Сергей Станишев за ремонта на кабинета, финансовата стабилност, скандала с австрийския лобист Хохегер и напрежението в БСП по оста Станишев – Първанов.

 

 

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

- реклама -spot_img