ЛЕТЯЩА КОЛА В СТУДИОТО НА МИРА ДОБРЕВА

bnt

bntДългоочакваните кадри от пътуването на водещата в Аржентина
„Летяща” изненада е подготвила тази неделя за зрителите на БНТ водещата Мира Добрева. В студиото на „Денят отблизо” ще гастролира изобретеният от инженер Иван Кръстев летящ автомобил. Ще ви разкажем как се задвижва една кола във въздуха и за какво може да се използва.
В събота Мира ще покаже отблизо дамско рали състезание. Тя ще се опита да разбие мита, че жените са лоши шофьори. Зрителите ще видят втората част на интервюто с примабалерината Красимира Колдамова. На гости на Мира в рубриката „Семейни връзки” ще бъдат актрисите-близначки Весела и Биляна Казакови.
Зрителите ще научат още какви са последствията за икономиката, когато отработваме почивните дни, както и любопитни факти за камилите и други екзотични животни.
В неделното издание на „Денят отблизо” с Мира гост в студиото ще бъде д-р Антонита Кардашева, която ще разкаже как може да се определи емоционалната интелигентност на служителите.
Рубриката „България отблизо” ще ни отведе в най-южната точка на България – Златоград, а пътешествието в чужбина този път се отправя към Аржентина.
За финал Мира Добрева е подготвила интересен репортаж за неочакваните способности на българския еврокомисар Кристалина Георгиева.

- Advertisement -