Лео стана татко на близнаци

 

Лео стана татко на близнациМатия и Николо проплакаха ден по-рано, на рождения ден на дядо си

Най-големият кулинар сред певците, и най-добрият певец сред готвачите – Лео Бианчи, стана татко на близнаци снощи (30 октомври). Това съобщи самият той в скайп-връзка в предаване на TV7 „Усещане за жена” с водеща Гергана Стоянова тази сутрин.

Лео и половинката му Лучия вече са горди родители на Матия и Николо. Двамата юнаци са със завидни мерки – Матия тежи 2 кг и 900 гр, а Николо – със 100 гр по-малко. Близнаците дойдоха на бял свят ден преди планираното секцио. Щастливото събитие съвпадна с още един празник в семейството на Лео и Лучия – рождения ден на Енцо – бащата на Лучия.

„Бебетата са доста големи. Евала на Лучия, че ги носи цели 9 месеца”, зарадва се в ефир Лео. „Операцията трябваше да е днес (31 октомври), но те искаха като мен, който съм се родил в 8-мия месец, да излязат по-рано и избързаха с 1 ден. Явно нямат търпение да видят този хубав свят”,  сподели, с типичното си чувство за хумор, Лео. Той призна, че е успял да види Матия и Николо, но само за малко и не е успял дори да ги пипне, защото го е било страх, но е твърдо решен днес да целуне синовете си.

Дуетната половинка на Играта и Део сподели още в „Усещане за жена”, че не се притеснява да сменя памперси и ще помага на Лучия в отглеждането на близнаците. Домът му вече е готов да посрещне най-любимите същества и вече е пълен с памперси.

„Най-важното е, че децата са много здрави и Лучия също. Всичко мина супер”, не можа да скрие щастието си Лео. 

Start typing and press Enter to search