Лаборатория на красотата

Еликсири за красота, вдъхновени от героинята на Одри Хепбърн – Джиджи, попаднаха в ръцете на наша актриса

 Гласът на Бриджит Джоунс пробва първото по рода си средство  за младост с 3D ефект

 Истинска „Лаборатория на красотата“ бе организирана вчера, в тесен кръг, между консултанти и специалисти от сферата на козметиката, които се докоснаха до различни еликсири за разхубавяване и подмладяване. Разнообразието от средства бе голямо – както за външно прилагане и резултати от иновативни постижения в науката, така и под формата на витаминозни плодови коктейли.

Уникален метод, чрез който само с един жест можем да постигаме подмладяване с 3D ефект и за първи път с видими резултати за 24 часа, бе  презентиран и демонстриран на специалната среща, организирана от „Антоанет“. Серумът е най-новото постижение на поредица линии,  обединени от името на героинята Джиджи от едноименния Бродуейски спектакъл, с който актрисата Одри Хепбърн блесва с красотата и таланта си. Създателят им – израелският химик Елиезер Ландау, бил крайно впечатлен от превъплъщението и излъчването на актрисата и през 1957 г. създал компанията „Лаборатории Джиджи”.

Наша актриса също се докосна до новото чудо, вдъхновено от образа на Хепбърн. Ася Рачева – гласът на Бриджит Джоунс и дамата, която официално за България озвучава Камерън Диас, бе първа сред родните популярни дами, които получиха този безценен 3D серум и ще имат възможност да изпробват магията му.

Домакините Антоанета Цветанова и Венета Христова поканиха гостите да опитат и от уникални витаминозни коктейли, които съдържат в изобилие витамин А – основният отговорник за опъната и свежа кожа. Това бе жест, допълващ представянето и на друга нова линия Ретин А, богата на ретинол.  Напитките, съчетаващи фреш сокове от тиква, домат, дюла, манго и много други еликсири от природата, бяха специално изработени и поднесени от основателя и създателя на Македдонската асоциация на барманите Дарко Ангелески.

Одри Хепбърн

Start typing and press Enter to search