Кубрат е готов за мача

- реклама -

Кубрат е готов за мача

 

„Кубрат е готов за мача. Повече от всякога”, това заяви в ефира на „Здравей, България” тази сутрин треньорът на Кобрата от българска страна Михаил Таков.

„Трениран е. Мобилизиран е”, заяви и брат му Тервел Пулев. „Колкото е голям залогът за брат ми, за Кличко е два пъти по-голям, защото носи тежката царска корона”, допълни той пред специалния пратеник на Нова в Хамбург Богомил Грозев. Дни преди най-важния мач в кариерата на българина, двамата ще бъдат плътно до него.

Шансът за победа на Кубрат е само един – да нокаутира Кличко, е общото мнение на всички професионалисти у нас. Пред камерата на Нова и Михаил Таков, и Тервел Пулев бяха единодушни, че не е добре мачът да бъде оставен в ръцете на съдиите. Ако решението остане в техните ръце, тоест, двамата изкарат всички рундове, тогава предимство ще има Кличко.

Днес трябва да се проведе и традиционната открита тренировка за мача между българина и украинеца. Тя обаче е под въпрос, след като на пресконференцията в понеделник организаторите не допуснаха Кубрат Пулев да се яви с целия си екип, в резултат на което той отказа да седне на масата до Кличко. Със сигурност обаче двамата ще трябва да застанат един до друг в петък, когато е официалното мерене на кантар преди мача.

Екип на Нова ще следи в детайли всички новини преди, по време и след дългоочаквания двубой за световната титла. Мачът ще бъде излъчен в ефира на медията тази събота /15 ноември/ с начало на студиото точно в 23.00 ч.

- реклама -