КРИСИЯ, ХАСАН И ИБРАХИМ

- реклама -

КРИСИЯ, ХАСАН И ИБРАХИМ

КРИСИЯ, ХАСАН И ИБРАХИМ ИЗЛИЗАТ ВТОРИ НА СЦЕНАТА НА ЕВРОВИЗИЯ

Българските участници в Детската Евровизия Крисия, Хасан и Ибрахим ще излязат втори в големия финал на 15 ноември. Това определи жребият за стартовите позиции на песните, които се надпреварват за победата в Малта. Финалът е на 15 ноември, събота, и ще се предава пряко от 20:00 часа по БНТ1 и БНТ HD. Крисия, Хасан и Ибрахим излизат на сцената веднага след участниците от Беларус.

Жребият за реда на представяне на песните бе изтеглен днес и е на случаен принцип. След това продуцентите оформиха стартовия ред, за да се избегне възможността еднотипни песни да звучат една след друга.
Днес на сцената беше и първата репетиция на българското трио, което ще представи песента „Планетата на децата“. След взаимна договорка, българската и арменската делегация размениха реда си за репетицията, като Крисия, Хасан и Ибрахим излязоха с час по-рано от предвиденото. Организаторите разрешиха на Крисия да пее на плейбек, тъй като има леки болки в гърлото.

След репетицията Крисия сподели за официалния сайт на конкурса, че много й харесва сцената и декора. Той е решен в приказна стилистика, като се редуват картини с облаци, заснежени дървета и зелени цветя, и огромен замък. Близнаците Хасан и Ибрахим казаха, че се радват на подкрепата на всички свои приятели. А част от тях им заръчали да им донесат лакомства от Малта. Следващата репетиция на Крисия, Хасан и Ибрахим е в сряда.
„Децата се чувстват прекрасно, уверени са в себе си и нямат никакви притеснения относно представянето си. Вече се запознаха с повечето деца от другите държави, разбират се много добре и се забавляват“, казаха от българския екип, който съпровожда нашите участници в Малта.

Зрителите на БНТ HD станаха свидетели снощи на официалното откриване на Детската Евровизия. Участниците в конкурса дефилираха по червения килим и дадоха интервюта за медиите.

- реклама -
Previous articleРумънеца и Енчев
Next articleДомино