КРИМИНАЛНИ ИСТОРИИ ПО TV1000 ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

- реклама -spot_img

Фирмовият канал ще представи премиерно „Мъжът, който не е бил там“ и „Червеният дракон“

През месец февруари TV1000 ще излъчи премиерно две криминални драми. „Мъжът, който не е бил там“ зрителите ще видят на 22 февруари, понеделник, от 21:30 часа, а седмица по-късно – на 29 февруари, в същия час, е ред на „Червеният дракон“.

„Мъжът, който не е бил там“ отвежда в тихо градче в северна Калифорния през 40-те години. Ед Крейн (Били Боб Торнтън), скромен местен бръснар, подозира, че неговата безчувствена и пристрастена към алкохола съпруга Дорис (Франсис Макдорманд) му изневерява с шефа си. Когато един весел странник се появява в града и споменава как човек може да забогатее, инвестирайки в ново изобретение, наречено „химическо чистене”, Ед разработва схема за изнудване с надеждата да се сдобие с пари и същевременно да си отмъсти. Планът му обаче се проваля, когато без да иска, извършва убийство, за което обвиняват Дорис, а самият Ед е оставен на милостта на важен адвокат, самохвалко от големия град.

В „Червеният дракон“ Уил Греъм (Едуард Нортън) е имал обещаваща кариера като агент на ФБР, специализирал се в залавянето на серийни убийци. Той е открил и арестувал д-р Ханибал Лектър (Антони Хопкинс) и това почти му е коствало живота. Сега има нов сериен убиец на свобода и само един човек, към когото ФБР може да се обърне за помощ за залавянето му – Греъм. Но също така има само един човек, към когото Греъм може да се обърне за помощ – най-върлия си враг д-р Ханибал Лектър Канибала, за да залови злодея и да го изправи пред съда.

Ако сте любителите на криминални филми с напрегнати сюжети, гледайте „Мъжът, който не е бил там“ 22 февруари, а „Червеният дракон“ – на 29 февруари, точно в 21:30 часа, времето на премиерите по TV1000.

TV1000

- реклама -spot_img