Концерт под звездите

- реклама -

 СОФИЯ КАНДИДАТСТВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА КУЛТУРНА СТОЛИЦА С КЛАСИЧЕСКА И ПОП МУЗИКА

 

Васил Найденов се връща от Турция специално за уникален концерт под звездите

 

  

Васил Найденов, Графа и Белослава ще пеят под открито небе на 20 септември в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ за всички жители и гости на София. Концертът е част от кандидатурата на града за европейска столица 2019 г. и в него ще вземат участие още Любо Киров, Акага и Нов симфоничен оркестър. Застрахователна компания „УНИКА” АД подарява събитието по случай 20-годишнината си у нас.

 

Хитове като „Синева“ и „Сбогом, моя любов“ ще звучат на една сцена, заедно с произведения на Йохан Щраус, Моцарт, Росини и други. Организаторите обещават невиждано досега шоу, за което ще бъдат използвани над 10 тона оборудване, над 400 светещи обекта и екип от над 100 човека.

 

Плодове, минерална вода и морски дарове са поискали в гримьорните си родните звезди. Васил Найденов се завръща от почивка в Турция специално за събитието, а единствената дама Белослава подготвя специален сценичен тоалет за участието си. 

 

За да станат свидетели на всичко това, ЗК „УНИКА” АД кани всички желаещи на 20 септември от 20:00 часа в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ в София.

 

Музикалното събитие „20 години УНИКА – концерт под звездите“ се организира от

ЗК „УНИКА“ АД съвместно със Столична община и е част от кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019 г.

 

 

Застрахователна Компания „УНИКА” АД

 

Застрахователната компанияУНИКАе част от УНИКА Груп Австрия, носител на повече от 150 години традиция и опит в застраховането. УНИКА е една от най-динамичните корпоративни групи в Централна Европа, която с повече от 40 застрахователни компании и около 22 000 служители обслужва 8,1 милиона клиенти с близо 17 милиона полици на 20 регионални пазари. 

 

Общозастрахователното дружествоУНИКААД е учредено през 1992 г. като частна компания под иметоВитоша.

 УНИКА стартира бизнеса си в България през 2005 година като акционер със значително дялово участие в застрахователните дружестваВитошаиВитоша Живот”. През март 2007 бяха официално променени и имената на двете български компании, съответно на ЗКУНИКААД и ЗКУНИКА ЖивотАД.

           УНИКА е сред най най-динамично развиващите се застрахователни компании в България за последните три години като уверено изпреварва развитието на българския пазар.

 

ЗК „УНИКА” АД  предоставя на клиентите си висококачествени, иновативни застрахователни продукти и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажби в цялата страна, а също така и чрез застрахователни брокери и агенти.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

BTA: Световна премиера на летящо такси край Париж

Германската компания за летящи автомобили Volocopter демонстрира потенциално нов метод за градски транспорт в бъдеще. На летище, близо до Париж, производителите направиха...

BTA: Диригентският пулт на Русенската опера – свободен за всеки

Днес, когато се отбелязва Международният ден на музиката, Русенската опера предостави възможност на всеки, който има желание, да застане на диригентския пулт...

BTA: Певицата Шаная Туейн отбелязва 25 години от създаването на албума, който я направи звезда

Шаная Туейн отбелязва 25-годишнината от излизането на албума, който не само я превърна от бореща се да пробие канадска певица и авторка...

Радев: Системното погазване на закона от Гешев уронва устоите на държавата

Системното погазване на закона и общественият интерес от страна на главния прокурор, в неговия стремеж да пази на всяка цена правителството и...

BTA:Некропол от II хилядолетие пр. Христа край село Балей разкрива минало отпреди хилядолетия

Некропол от средната и късната бронзова епоха край видинското село Балей разкрива минало отпреди хилядолетия. Намерените археологически находки в некропола дават информация...

Ангелов: 20833 са случаите на коронавирус, 14634 са излекувани

286 са новите случаи на коронавирус, регистрирани за изминалото денонощие. /БГНЕС