Концерт под звездите

- реклама -

 СОФИЯ КАНДИДАТСТВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА КУЛТУРНА СТОЛИЦА С КЛАСИЧЕСКА И ПОП МУЗИКА

 

Васил Найденов се връща от Турция специално за уникален концерт под звездите

 

  

Васил Найденов, Графа и Белослава ще пеят под открито небе на 20 септември в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ за всички жители и гости на София. Концертът е част от кандидатурата на града за европейска столица 2019 г. и в него ще вземат участие още Любо Киров, Акага и Нов симфоничен оркестър. Застрахователна компания „УНИКА” АД подарява събитието по случай 20-годишнината си у нас.

 

Хитове като „Синева“ и „Сбогом, моя любов“ ще звучат на една сцена, заедно с произведения на Йохан Щраус, Моцарт, Росини и други. Организаторите обещават невиждано досега шоу, за което ще бъдат използвани над 10 тона оборудване, над 400 светещи обекта и екип от над 100 човека.

 

Плодове, минерална вода и морски дарове са поискали в гримьорните си родните звезди. Васил Найденов се завръща от почивка в Турция специално за събитието, а единствената дама Белослава подготвя специален сценичен тоалет за участието си. 

 

За да станат свидетели на всичко това, ЗК „УНИКА” АД кани всички желаещи на 20 септември от 20:00 часа в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ в София.

 

Музикалното събитие „20 години УНИКА – концерт под звездите“ се организира от

ЗК „УНИКА“ АД съвместно със Столична община и е част от кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019 г.

 

 

Застрахователна Компания „УНИКА” АД

 

Застрахователната компанияУНИКАе част от УНИКА Груп Австрия, носител на повече от 150 години традиция и опит в застраховането. УНИКА е една от най-динамичните корпоративни групи в Централна Европа, която с повече от 40 застрахователни компании и около 22 000 служители обслужва 8,1 милиона клиенти с близо 17 милиона полици на 20 регионални пазари. 

 

Общозастрахователното дружествоУНИКААД е учредено през 1992 г. като частна компания под иметоВитоша.

 УНИКА стартира бизнеса си в България през 2005 година като акционер със значително дялово участие в застрахователните дружестваВитошаиВитоша Живот”. През март 2007 бяха официално променени и имената на двете български компании, съответно на ЗКУНИКААД и ЗКУНИКА ЖивотАД.

           УНИКА е сред най най-динамично развиващите се застрахователни компании в България за последните три години като уверено изпреварва развитието на българския пазар.

 

ЗК „УНИКА” АД  предоставя на клиентите си висококачествени, иновативни застрахователни продукти и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажби в цялата страна, а също така и чрез застрахователни брокери и агенти.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -