Концерт под звездите

- реклама -

 

ЗК УНИКА АД събира под открито небе Графа, Нов симфоничен оркестър и Васил Найденов в звезден подарък към столичани за своята 20-годишнина

 На 20 септември от 20:00 часа в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ всички жители на София ще могат да се насладят на най-големите хитове на Графа, Акага, Любо Киров, Белослава и Васил Найденов. Концертът по повод 20-годишнината на застрахователната компания УНИКА АД ще бъде безплатен. Заедно с любимите български поп изпълнители, Нов симфоничен оркестър ще изпълнят най-известните класически произведения на композитори като Йохан Щраус, Моцарт, Росини и други. Под надслов „20 години УНИКА – концерт под звездите” всички почитатели на популярната и класическа музика ще се насладят на едно уникално преживяване под открито небе.

 Това издаде дни преди грандиозния концерт г-н Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК УНИКА АД. „За да отбележим 20 години от създаването на компанията в България, ние обединяваме класиката и модерното! Повече от 150-годишна история на УНИКА Груп и постоянните иновации и развитие в застраховането на българския пазар са неизменно свързани, за да създадат една успешна комбинация, която работи изключително добре за нашите клиенти в България!”, допълни г-н Генчев. Именно поводът да се обедини традицията с настоящето е основната тема на предстоящия звезден концерт.

 Освен класическите произведения, изпълнени от Нов симфоничен оркестър, от ЗК УНИКА АД са подготвили и още изненади за почитателите на популярната българска музика. На грандиозната сцена ще се появят Блус&Соул кралицата Белослава, уникалната фюжън-джаз формация Акага и талантливият Любо Киров. Гостите на „Концерт под звездите“ ще имат щастието да чуят на живо емблематичната звезда на българската естрада Васил Найденов. Един от най-големите изпълнители, белязал родната музикална история завинаги, ще зарадва всички със „Синева“, „По първи петли“, „Сбогом, моя любов“ и още от неостаряващите си хитове. Другата голяма изненада, която УНИКА са приготвили за кръглата си годишнина, е Графа. Феновете на най-нежния мъжки баладичен глас ще се насладят на любимите му хитове, белязали няколко музикални поколения.

 „Щастливи сме да споделим своя празник с всички жители на София и сме убедени, че благодарение на подобни мероприятия допринасяме за това да превърнем София в един достоен европейски град на културата”. сподели г-н Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК УНИКА АД.

 Музикалното събитие „20 години УНИКА – концерт под звездите“ се организира от

ЗК „УНИКА“ АД съвместно със Столична община и е част от кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019г.

- реклама -