КОЛЕДНА ИЗЛОЖБА в ГАЛЕРИЯ „СЕЗОНИ“

- реклама -spot_img

 

ЖИВОПИС, ГРАФИКА, СКУЛПТУРА

Подарете си изкуство за празниците

цени от 100 до 15 000 лв.

07 декември –   15 януари 2017

Коледните и Новогодишни празници не минават без подарък за това минете през галерия „Сезони и си подарете изкуство.

НАД 50 ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО В ГАЛЕРИЯ «СЕЗОНИ» ЗА ВАШИТЕ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА

Зимата не само идва, но вече е тук! Именно за това по традиция галерия «Сезони» осъществява срещата на много различни художници и скулптори с почитателите на българското изкуство. Поводът е празничната изложба базар, която предлага оригинални произведения – подаръци за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Целта на галерията и на авторите, които подкрепиха идеята е да помогнем на ценителите на изкуството в навечерието на най-важния християнски празник Коледа да отнесат у дома един оригинален и стойностен подарък за себе си или свой близък. Преживяването на неуловимите и топли моменти, в края на краищата е това, което изкуството прави най-добре.

Всяко произведение е мощен и уникален израз не само за творците, които го създават, но също така и за хората, които го притежават. Изкуството, което подарявате показва колко много държите на човека и цените неговата индивидуалност, чувства, надежди и емоции. За това ние в галерия «Сезони» с радост ще Ви помогнем да изберете най-подходящото произведение. Трудна задача имайки предвид, че над десет автори са обединени в Коледния проект на мениджъра на галерията Маргарита Видралска. Скулптора, живопис, керамика, и графика, всичко от визуалната култура и пластичното изкуство ще насити месец декември в галерия „Сезони“ с празнично настроение и безброй красиви преживявания. Интериорът на галерията ще се изпълни с артистична атмосфера и провокиращо богатство на идеи и креативност.

Авторите: Дора Бонева, Елка Гьорева, Вълчан Петров, Ненко Балкански, Вера Лукова, Георги Каракашев, Анатолий Станкулов, Иван Нинов, Антон Цанев, Рафаил Георгиев, Магда Абазова, Захари Иванов, Гергана Змийчарова, Петринел Гочев, Албена Щениовска – Еглофф, Богомил Живков и Майа Горова представят над 50 произведения.

Цените на произведенията са атрактивни от 100 лв. до 15 000 лв.

Уютното пространство на галерия “Сезони” очаква гости и любители на изобразителното изкуство до Нова година, със специална отстъпка от 10% за всяко закупено произведение, чаша вино, коледни лакомства и сгряващи напитки.

Подарете си не само красиво произведение,

но и спомен за светлите моменти от живота!

Очакваме Ви!

изложба

- реклама -spot_img