Коледа и Нова година с Мария

- реклама -

Maria_otblizo_small (4)„Денят отблизо” с Мария на Коледа и Нова година

 

На 24-ти декември сутрешното магазинно предаване „Денят отблизо” с Мария Андонова ще говори с Камелия Воче как се празнува Бъдни вечер по италиански, а с Хилда Казасян по арменски. В рубриката „Отблизо” предаването ще гостува в дома на Васил Найденов – в откровен разговор с Мария как ще отпразнува празниците и каква е била за него 2012г. Мястото на религията в съвременния живот и как се съчетават религиозните обичаи с времето, в което живеем ще е темата на „Денят отблизо”.

На 26-ти декември „Денят отблизо и приятели” ще е предаване, изпълнено с музика и танци. Дядо Коледа и Снежанка, с помощта на Памбос ще танцуват латино, а Бен Крос и неговата банда също ще поддържат градусите на настроението. Самият Пампос ще направи коледен подарък на един от зрителите на БНТ като подари 1 месец тренировки в залата му по латино танци. Специални гости на предаването ще бъдат и топ специалистите по здравословен начин на живот, които са гостували през изминалата година. Един от тях, фитнес инструкторът Лазар Колев също ще награди зрител на БНТ с подарък – ваучер за изготвяне на индивидуална фитнес програма.

На 27-ми здравното реалити на „Денят отблизо” с Мария „Зелената линейка” ще гостува заедно с Астор в болницата по детски белодробни заболявания в София, за да дари децата с подаръци и усмивки. В рубриката „Отблизо” предаването ще гостува в дома на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, за да се докосне до техните семейни тайни, в навечерието на коледно-новогодишните празници.

На 28-ми декември „Денят отблизо” с Мария ще представи своя обзор за 2012г., както и класацията на зрителите за топ темите и топ участниците в предаването през годината.

На 2, 3 и 4-ти януари зрителите на БНТ1 ще гледат „Ваканцията отблизо”, където екипът на „Денят отблизо” ще обърне специално внимание на темите, вълнуващи младото поколение. Предаванията ще бъдат посветени на ваканционните теми като зимен спорт и  тренировки, но в същото време ще се коментира и темата какъв е езика на тийнейджърите и каква е днешната младеж.

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мария по време на коледните и новогодишни празници всяка сутрин от 10:10ч. по БНТ1!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -