Клуб нюз

Тази неделя в „Клуб нюз”: дизайнерите в битка за звездна слава

 

Тази неделя, на 7 октомври, „Клуб Нюз” ще изправи модните дизайнери в открита битка един срещу друг, а залогът в нея ще бъде звездното внимание. Противно на очакванията, предаването ще докаже, че днес най-големите критици не са фешън специалистите, а известните лица от екрана.

Критериите за качество в бизнеса са променени до неузнаваемост, а модните линии, независимо от това колко са новаторски, имат нужда от подобаваща публичност. За успеха на колекциите се съди по звездното посещение, а за истинския пробив важи правилото „Колкото повече ВИП-ове, толкова повече известност”.

На този фон, когато модният свят е станал по-капризен от всякога, а дизайнерите са откровено притеснени, „Клуб нюз” ще покаже каква е тайната за слава на законодателите на подиума. Зрителите ще видят Джон Галиано, Даян фон Фюрстенберг, Стела Макартни и Том Форд, техните малки трикове в големия бизнес и историите за успеха на бъдещето.

„Клуб Нюз” се излъчва в неделя, от 8 часа сутринта, а веднага след късния филм по Нова ТВ започва нецензурираната версия на предаването.

„Клуб нюз” – неделя –  8.00 ч. по Нова ТВ