Китайско нашествие в „Почивна станция” тази събота

Истинско китайско нашествие ще има в студиото на ”Почивна станция” тази събота, 21 януари. По повод китайската Нова година специален гост ще бъде китаецът Тиен, директор на институт „Конфуций”. Заедно със световния шампион по Ушу Станчо Станев и водещата Ирина Сарачинова, тримата ще търсят отговор на въпроса „Какво не знаем за Китай?”.

Природозащитници срещу ценители на скъпите кожи е темата, която ще представи Яна Грудева. Част от дискусията ще бъде  дъщерята на Виза Недялкова и Андрей Райчев – Стела, която взриви Фейсбук с писмото си срещу Антония Петрова и остро я разкритикува заради снимките, на които Мис България е облечена в кожи. Чаровната водеща ще покани в студиото и Мариана Маринова и Светлана Василева, с които ще разговаря за това зависи ли щастието от количеството пари, с които човек разполага.

Какво е подготвила мъжката част от четворката? За или против отглеждането на кучета в жилищни блокове? – различни мнения по темата ще търси Витомир Саръиванов, а Стефан Щерев ще се опита да разбере продължава ли паниката с опасния силикон?

Зрителите на Нова ТВ ще могат да се насладят и на най-добрите инструктори по салса, хип-хоп и брейк танци в България, ще станат свидетели на най-интересното от салса уроците и ще се пренесат на ледената пързалка „Ариана”.

Start typing and press Enter to search