KиноНова разказва страшни истории за Хелоуин

- реклама -

Сюжети от Хичкок са част от седмица, посветена на маските и тиквените фенери

 

 От следващия понеделник КиноНова ще изненада  почитателите на страшни трилъри със седем от най-хитовите ужаси, а това ще се случи в тематична седмица, посветена на Хелоуин.  Героите на екрана грабват фенерите и слагат маските, за да представят най-шокиращите случки, зловещи сценарии и неочаквани развръзки, и то не само в една празнична нощ, а в седем поредни дни и заглавия.

 От 29 октомври, точно в 21 часа седмицата започва с филма „Ханибал: Потеклото” , а в него, години след ужасна случка в живота си, момче на име Ханибал Лектър се опитва да отмъсти за бруталното убийство на по-малката си сестра. Той продължава да търси убийците с  желание за лично възмездие, а в крайна сметка става ясно, че за всичко на този свят рано или късно се заплаща. Във вторник ключов персонаж на екрана ще бъде „Шперцът” в класическото заглавие от Йън Софтли, с участието на великата актриса Джина Роуландс. В една мрачна вселена предметът ще е в състояние да отключва тайнствени врати и светове, както и да открива и най-дълбоко пазените тайни на един зловещ готически дом.

 На самия празник, в нощта на Хелоуин, зрителите ще видят фантастичния трилър „Снежанка в черната гора” в една модерна версия на популярната приказка от братя Грим. В нея обаче има много нови елементи, а на финала не се знае кой ще победи – добрите или лошите в историята.  

 В първия ден от месец ноември, КиноНова ще излъчи втората част на един от най-шокиращите и ужасяващи филми на всички времена “Психо” от емблематичния Хичкок, а това ще се окаже само предисторията на едно пътуване към мрачните гори около Кристал Лейк на следващия ден, с „Петък 13-ти”. Елизабет Банкс, Дейвид Стратеърн и Емили Браунинг  ще бъдат част от най-нестандартно семейство в съботния ден, в лентата „Неканените”, а в последния ден от седмицата носителят на “Оскар” Антъни Хопкинс съживява най-известния си образ в трилъра „Червеният дракон”, в който ще трябва да залови изпипан сериен убиец, с помощта на още едно кино величие – номинирания за “Оскар” Едуард Нортън.

 Седмица на Хелоуин по КиноНова – от 29 октомври до 04 ноември, всеки ден от 21 часа

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -