КиноНова

- реклама -

Испанският Брад Пит цяла седмица в ефира на КиноНова

 

Уикендът по канала ще бъде посветен на хитови ленти по романите на Джон Гришам

 

Брад Пит, но в неговия испански вариант, е основният акцент, на който КиноНова залага от следващия понеделник, 03 декември. Актьорът Бенисио Дел Торо,  по-известен като испанския двойник на холивудския актьор, ще бъде главно действащо лице в цяла тематична седмица. Веднага след това тя ще бъде последвана от дълъг кино уикенд по романите на американския писател Джон Гришам.

 

Бенисио Дел Торо е роден в Пуерто Рико. Още през 80-те години стартира успешна кинокариера с участието си в легендарния „Маями Вайс” и поредицата за Джеймс Бонд – „Упълномощен да убива”. От популярен актьор  и умел екшън герой, звездата бързо се превръща и в любимец на женската аудитория, като днес почитателите го класират сред ТОП 50 на най-красивите мъже по света и най-желаните ергени.

 В първия ден от седмицата, 03 декември, Дел Торо си партнира с Холи Бери и Дейвид Духовни в лентата „Всичко, което изгубихме”. През следващите две вечери той е главното действащо лице в двете части на биографичния филм за легендарния революционер Че Гевара. В четвъртък хитовият актьор влиза в една от най-драматичните си роли – трилърът „21 грама” с участието на Шон Пен и Наоми Уотс, и една дълбока история за любовта, вярата и промените в човешкия живот.

 

Докато през седмицата зрителите на Нова ТВ могат да следят „Фирмата” по Джон Гришам, през уикенда КиноНова ще ни отведе още по-надълбоко в неговите напрегнати съдебни истории. Заглавията от петък до неделя –  „Хлебният човек”, „Присъда за продан” и „Ударът”, ще припомнят култови истории за съдебни преследвания, драматични дела и безпрецедентни ситуации, а героите от едноименните бестселъри оживяват благодарение на актьори като Дъстин Хофман, Мат Деймън, Кенет Брана и Дани Девито. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -