„Флашданс”, „Брилянтин” и „Mamma Mia!”

- реклама -

КиноНова събира музиката и танца на голямата сцена

 

 „Флашданс”,  „Брилянтин” и „Mamma Mia!” са част от тематична седмица на хитовите музикални ленти

  

От следващия понеделник Дженифър Бийлс, Джон Траволта, Мерил Стрийп и още редица световни звезди ще бъдат част от тематична седмица в ритъма на музиката и танците по КиноНова. На екрана те ще опитат да сбъднат своите най-смели мечти на голямата музикална сцена, а за тази цел героите им няма да се спрат пред нищо – от мамбото и балета, до импровизацията и уличните танци.

 Седмицата на хитовите музикални ленти в понеделник ще започне с филма „Кралете на мамбото”, създаден по отличения с наградата “Пулицър” роман от Оскар Ихуелос. На екрана в името на мамбото, румбата и ча-ча, братята Кастийо – Арманд Асанте и Антонио Бандерас, се заричат да завладеят цяла Америка, като станат световно известни и харесвани звезди,

 

Във вторник зрителите ще видят още една емоционална история във „Флашданс”, грабнал “Оскар” за най-добра песен. Тогава очарователната Дженифър Бийлс ще влезе в ролята на Алекс Оуенс – оксиженист в Питсбърг през деня и танцьорка в бар през нощта, за да се опита да завладее голямата балетна сцена. Рап звездата Еминем също ще извърви дългия път към славата в сряда, но този път на хип хоп сцената в „8-ма миля”, а още две любими актриси, Джесика Алба и Джулия Стайлс, ще се присъединят към него в четвъртък и петък  в лентите „Хъни” и „Запази последния танц”.

 В събота КиноНова ще покаже най-касовия мюзикъл на киното досега „Брилянтин”, като този път фокусът ще бъде поставен върху романтичното приключение на  Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон в слънчева Калифорния.  Седмицата  в неделя ще завърши с блестящ финал от  Мерил Стрийп, Пиърс Броснан и Колин Фърт.  Филмовата адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена „Mamma Mia!” ще събере безсмъртната музика на  ABBA на идеалистичен гръцки остров, заедно с трима мистериозни гости, а всички това ще се случи в една история за танца и музиката, старите и новите приятели в живота.

 

Седмица в ритъма на музиката и танците по КиноНова – всеки ден от 21.00 часа по Нова ТВ

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -