Кейт Мидълтън и Анджелина Джоли в „Мис България 2013”

kate_midletonКейт Мидълтън и Анджелина Джоли в „Мис България 2013”

Куп звезди се изсипват на последните елиминации в най-красивото шоу

 

От кралски особи до холивудски звезди ще украсят , и то на живо, последния елиминационен лайф на най-красивото шоу „Мис България 2013” по TV7. Към неотразимата компания ще се присъединят още Дженифър Лав Хюит, Емили Санде, Натали Портман и Роси де Палма.

Най-гледаният риалити формат това лято доказа, че няма невъзможни неща и сега ще напълни студиото на водещите Камелия и Кирил Ефремов със звезди, които са част от последната специална мисия на номинираните – „Двойници”.

Красавиците Адриана, Боряна, Франсин, Пенка, Миглена и Емел имат за задача да влязат в особени взаимоотношения със знаменитостите, а на всичкото отгоре ще трябва да демонстрират и артистични таланти като пеят, танцуват и играят етюди.

В края на елиминационния лайф обаче номинираните ще бъдат изненадани с две неприятни новини. Още тази вечер от луксозния Дворец завинаги ще си тръгнат не една, а две красавици. А в петък, само 24 часа преди големия финал и на една малка крачка от короната шоуто ще напусне още една претендентка.

Необезпокоявани все още от тези тревожни новини номинираните Франсин и Боряна си намериха друг повод, за да се скарат. След като Звезделина излезе от шоуто и лагерът на „лелките” е твърде малоброен, момичетата спряха да се карат за чинии и чистене. И започнаха да си вдигат скандали за… една секс играчка. Докъде ще стигне кавгата между две от най-колоритните претендентки и как им се е отразила едномесечната изолация и липсата на тестостерон зрителите на TV7 могат да видят още тази вечер от 21 часа.

Start typing and press Enter to search