КЕБА е зведата на сръбската вечер на Tabiet-Възраждане в София

- реклама -spot_img

 

Драган Коич със специално видео обръщение за българските си фенове

Сръбската звезда Драган Коич – Кеба ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet – Възраждане на 29 април. Първият кулинарно-музикален фестивал от турнето, което ще обиколи България стартира на 28 април в Парк Възраждане в София и ще приключи вечерта на 1 май.

„Оценявам много високо българските изпълнители – Азис, Тони Стораро. Много се възхищавам на Преслава. Тя е мой фаворит! Обожавам кариерата и творчеството ѝ. Има душа и талант. Ще ви разкрия една тайна – имам план да направим дует, но все още търся подходящата песен. И от сърце се надявам да стане мега хит! Уважавам и Софи Маринова, Глория, Анелия и още много други. Извинявам се, ако забравям някого. В България има много истински музиканти, които усещат музиката и са царе на сцената”, каза наскоро Кеба преди участието си в първия Балкански бал.

ВИДЕО обръщение на Драган Коич – Кеба вижте тук:

https://www.facebook.com/TabietFest/videos/1870182856557252/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Както е известно на 28 април гостите на Tabiet ще имат възможност да слушат БЕЗПЛАТНО Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи нестандартни рецепти.

Гръцкият певец Диогенис Франсанас е звездата, която ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet – Възраждане на 30 април. В гръцката вечер същия ден ще се включат също Люси и Андреас.

Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват БЕЗПЛАТНО феновете на автентичната българска музика в Българския фолклорен ден от TABIET– Възраждане – 1 май.

Гоститете на събитието ще имат възможност да опитат уникалните кухни на ресторантите Котилото, Samer Grill House, Momento и др.

TABIET– Възраждане се организира под патронажа на кмета на район Възраждане Савина Савова и със съдействието на Столична община и Софийски имоти.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май), Пловдив (18-21 май) и Хасково (25-28 май).

Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

“TABIET е не просто фестивал! “TABIET е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.

Очаквайте информация за сръбските звезди, които ще излязат на сцената на 29 април.

За кулинарно участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06

За музикално участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06

Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts

Повече подробности за “TABIET” – София  научете на: https://www.facebook.com/events/193606344488133/

 

- реклама -spot_img