КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА – ЗУЕКА И РАЧКОВ СА ГОТОВИ НА НОВИ ЖЕРТВИ

Zueka_RachkovЗУЕКА И РАЧКОВ – ГОТОВИ НА НОВИ ЖЕРТВИ В ИМЕТО НА „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА”
Гъмов обяви новите участници в шоуто

Те обръснаха косите си в името на „Като две капки вода”. Тренираха усилено във фитнеса, за да направят плочки за ролята на братята Феърбрас от Right Said Fred и да изпълнят хита им I’m Too Sexy. Зрителите станаха свидетели на завидните им умения в коремните преси на сцената на най-забавното шоу. А то няма как да бъде такова без неизменната си част – Зуека и Рачков. И тази година неподражаемата двойка водещи ще ни изненадва и забавлява по несравнимия начин, който само те умеят.
С типичното си чувство за хумор вчера в „Здравей, България” участниците-доайени Гъмов, Алекс Кожухаров и Стефан Рядков обявиха новите участници. Но поради факта, че са „вдигнали високо летвата и няма кой да ни мине”, в новите превъплъщения ще бъдат … отново те. Гъмов мечтае да влезе в ролята на Майли Сайръс, да бъде „като нея – скандална жена” и съжали, че миналата година не е била модерна. Стефан Рядков разкри най-трудния си образ за преобразяване – Луис Армстронг, а за Алекс това е бил Рей Чарлз.
Тримата предложиха и новите участници, сред които изпъкнаха имена като Кеворк Кеворкян, Неве, Маца или дори самият водещ на предаването – Павел.

Кои наистина ще бъдат участниците във втория сезон на „Като две капки вода” и какви трансформации им предстоят, ще видим скоро по Нова.

„Като две капки вода” с водещи Зуека и Рачков – от март месец само по Нова ТВ

Start typing and press Enter to search

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА – 650 силиконови детайла и 320 изкуствени зъба

ЗВЕЗДИТЕ В “КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА” ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНА “МИКИ МАУС”

Над 650 силиконови детайла и 320 изкуствени зъба ще преобразяват участниците

  

Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”. Но не като участник, а под формата на бляскава сцена… Точно с формата на известния анимационен герой ще бъде сцената, на която осем известни българи ще излизат преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, тя ще бъде оборудвана и с асансьор, които ще отвежда звездите пред публиката.

 

Междувременно, подготовката за голямото преобразяване и старта на шоуто на 06 март е в разгара си. За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари – над 100 кг изкуствена коса под формата на перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и… 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират. За професионалните изпълнения на звездите ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

 

Освен всичко това, за първи път в България зрителите ще се насладят на използването на екосъобразно осветление – това е технологията Sharpy Moving head, която е съобразена с околната среда и която намалява съществено консумацията на енергия.

 

Какви ще са първите превъплъщение на звездите и как ще изглежда бляскавата сцена на “Като две капки вода”, ще разберем на 06 март от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 Scena_KatoDveKapkiVoda (1)

 

За „Като две капки вода”:

 „Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films

Start typing and press Enter to search