Като две капки вода – Станимир Гъмов тренира мамб

- реклама -

КАТО 2 КАПКИ ВОДАДЖАЗ ПЕВИЦА, АКТРИСА И РИАЛИТИ ЗВЕЗДА В „КАТО 2 КАПКИ ВОДА”

Бъдещите имитатори си мечтаят да се трансформират като Елвис Пресли, Симпли Ред и Гена Димитрова
Джаз певица, актриса, която наскоро стана майка, и риалити звезда са само част от участниците, които ще влязат в хитовото шоу „Като две капки вода” от март месец по Нова ТВ.

Докато всички те се приготвят за активна трансформация, някой от тях вече имат и конкретни предпочитания за образите, в които искат да се превъплътят. Една от дамите признава, че с удоволствие би се превъплътила в Гена Димитрова, тъй като според нейни близки, приличала на голямата ни оперна певица. Друга от дамите е категорична, че ако трябва да се преобрази като мъж, предпочита това да бъде или Елвис Пресли, или Симпли Ред. Някои от участниците имат сериозен опит на музикалната сцена, други на театралната, а трети рядко са себе си, защото постоянно са в кожата на другите. Повечето вече имат и ясна стратегия за това как да спечелят журито на своя страна – едни ще направят всичко възможно, за да ги забавляват, втори обещават да се държат мило и любезно с тях, а трети без притеснение задават въпроса „А може ли да ги подкупваме”?

Освен че се подготвят за старта на шоуто, бъдещите имитатори са единодушни за едно – готови са за голямо забавление, или както се закани една от участничките: „очаквам да изтрещя и да правя пълни глупости на сцената”.

„Като две капки вода” – от март месец само по Нова ТВ

- реклама -