Кастинг за тийн сериал

- реклама -

Млади таланти мерят сили в кастинг за тийн сериал

463 участника качиха свои видеа в сайта на “Ескейп”

 

Стартира втори кръг на кастинга за сериала “Ескейп” на БНТ с продуцент „Чучков Брадърс”. 92-ма са участниците избрани да продължат на следващия етап – имената им ще бъдат публикувани в сайта на кастинга на сериала: www.escapefilm.bg. На финалистите ще бъде дадена конкретна задача, подбрана от екипа. Избраните след този финален кръг ще бъдат поканени на кастинг проби с режисьора, спрямо конкретните роли.

Ще има и специален бонус за този участник, който събере най-много гласове (“харесвания”) в сайта на сериала.  На него ще му бъде гарантиран един снимчен ден в “Ескейп”.

“Развълнувани сме, че толкова много млади хора са проявили интерес и са положили усилия да участват в кастинга на сайта ни. Изборът на финалистите беше много труден,” каза режисьорът Виктор Чучков-син. “Имаме участници от цяла България. Гледахме много забавни авторски монолози, както и много добре интерпретирани драматични текстове. Мисля също така, че научихме нещо повече за интересите на младите хора. “

От 89 000 човека посетили сайта на кастинга на “Ескейп”, 463 човека на възраст между 16 и 25 години качиха свои клипове, като 272 от тях бяха публични, а 191 скрити. Много от публичните видеа са събрали над 400 “харесвания”. Във втори кръг всички видеа трябва да бъдат публични.

 

- реклама -
Previous articleBlack Label
Next articleGRAZIA