Кастинг и Вини Джоунс

- реклама -

КастингВини Джоунс предложи роля на участник от „Кастинг”

 

Последният отпаднал участник от филмовото риалити „Кастинг” по БНТ получи предложение за роля от холивудската звезда Вини Джоунс. В понеделник, комедийната вечер в „Кастинг” представи пет емблематични български комедии. Мераклиите за слава трябваше да изиграят сцени от „Специалист по всичко”, „Опасен чар”, „Оркестър без име”, „Топло” и „Дами канят”.

Неочаквано в края на шоуто зрителският вот изпрати на елиминации участниците Александър Караколев и Адриана Юрукова. В подкрепа на Адриана в студиото беше Вини Джоунс, който в момента снима филм в България. Оказа се, че уелската футболна легенда е личен приятел на Адриана и е помогнал за подготовката на сцената й, която зрителите видяха в понеделник. Въпреки съветите си, Вини не успя да спаси Адриана от елиминации, тъй като зрителите на шоуто пуснаха най-малко есемеси за нея и Александър. Журито изрази несъгласието си с оценката на публиката, но въпреки това спази регламента и взе трудното решение от актьорското съревнование да отпадне Александър Караколев.

Оказа се, че с отпадането си от шоуто Сашо извади невероятен късмет, защото веднага след това получи предложение да се снима във филм лично от Вини Джоунс. Звездата го покани да си партнират във военния екшън “Company of heroes”, където участват само мъже. Снимките на лентата започват след няколко месеца.

В петък вечер, след „Панорама”, „Кастинг” влиза в голямата престъпна схема, която ще се разплете следващия понеделник със знаменателни сцени от български криминални филми и сериали.

 

Не пропускайте риалити епизода на „Кастинг” и утре точно в 22.00 ч. по БНТ1.

 

Влез в сериала и на http://casting.bnt.bg/ !

 

- реклама -