Касъл и Бекет разследват премиерно в ефира на Нова ТВ

- реклама -

Седмица на разрушението продължава опасните сюжети в ефира на КиноНова

 

  Тандемът Касъл – Бекет отново се впуска в поредица комични разследвания в премиерния трети сезон на сериала „Касъл”. От вторник /14 август/, всеки делничен ден от 20.00 ч., зрителите ще продължат да следят сложните случаи, които писателят и своенравната следователка трябва да разплитат.

 Инспектор Бекет не е виждала Касъл откакто той заминава за Хамптън , за да допише втората част на романа си. Сюжетът обаче бързо ги събира и ги изправя пред поредица странни убийства по улиците на Ню Йорк. Отново писателската интуиция на Касъл ще се допълва с полицейския нюх на Бекет, между двамата отново ще има скрито съревнование и разбира се, прехвърчане на романтични искри. Постепенно обаче третият сезон ще предложи и много по-емоционални и драматични моменти на фона на традиционно забавния характер на сериала. Бекет ще стигне до нови открития за смъртта на майка си, които ще доведат до предателство, саможертви, любовни признания и особено драматичен край на сезона.

 Сюжетната линия за интригуващи и опасни случаи ще добие още по-мащабни очертания в ефира на КиноНова, когато от понеделник, 13 август, стартира седмица, посветена на разрушенията. Началото поставя екшънът „Смъртоносно влияние”, в който огромен астероид е на път да се сблъска със Земята, а единствено няколкостотин души са  избрани да бъдат спасени от бедствието. Разбира се, в подобни критични ситуации винаги ще се намери някой, който да спаси света. Доказателство за това зрителите ще видят във вторник, когато Силвестър Сталоун ще спаси нюйоркчани от рушащ се тунел във филма „Дневна светлина”. В сряда нocителкaтa нa Оcкap Xилъpи Cуoнк ще бъде в центъра на поредното зрелищно пpиключение във фантастичния екшън „Ядрото”. Код „опасност за човечеството” е обявен и в четвъртък вечер, когато четирима приятели ще се опитат да избегнат ужасяващ вирус в заглавието „Носители”.

 

 В петък вечер разрушенията ще бъдат изместени от митични чудовища в екшъна „Чудовищно”. Интересното е, че ужасът в една от най-успешните нискобюджетни ленти е представен през погледа на група хора, снимащи със собствените си камери. Тази история ще бъде своеобразен преход към зрелищната научна фантастика „Децата на хората” в неделя. В нея зрителите ще видят един бъдещ свят, в който обаче цари пълна анархия, а причината е всеобщо безплодие, което застрашава цялото човечество от изчезване.

 

„Касъл” – премиерен трети сезон по Нова ТВ – от 14 август, от понеделник до петък, 20.00 ч.

 Седмица на разрушението по КиноНова – от 13 до 19 август, от 21.00 ч.

- реклама -