КЪРТИЦАТА

- реклама -

ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ-ИКЕБАНАТА СЪЩО ЩЕ ТЪРСИ “КЪРТИЦАТА”

Сред поканените да живеят с редови граждани има и политици

 

Деян Неделчев-Икебаната наруши обещанието си да не се връща в България и се присъедини към звездната група на “КЪРТИЦАТА. Скандалният певец се зарече, че участието му в “КЪРТИЦАТА” ще бъде паметно. “Ще покажа какво е истинско шоу – там нямам конкуренция”, кълне се Икебаната.

Междувременно, след десетдневна обиколка на страната, “КЪРТИЦАТА се завърна в София, където вчера приключи първият кръг кастинги за шоуто. Хиляди кандидати от цялата страна – студенти, моряци, музиканти, танцьори, спортисти, хора на изкуството, фермери, изчакаха търпеливо реда си, с надеждата да впечатлят взискателното жури. Всички кандидати демонстрираха смелост и различни умения пред екипа психолози, ръководен от Ани Владимирова. Някои от кандидатите успяха да се срещнат на живо със своите идоли – Николета Лозанова, която активно подкрепяше пловдивчани и Азис, който изненада дошлите на кастинга в София.

Предстои вторият кръг кастинги, който ще отличи най-големите авантюристи, готови да се впуснат в приключението “КЪРТИЦАТА.

Екипът на “КЪРТИЦАТА връчи лично покани за участие и на политици, сред които: кметовете на Бургас – Димитър Николов, на Каварна – Цонко Цонев и на Поморие – Иван Алексиев. Сред поканените има нашумели общественици, журналисти и творци като: Мишо Шамара, Спенса, Ванко 1, Стефан Диомов, Христо Чешмеджиев, Юрий Ангелов, бате Енчо, Калин Сърменов, Даниела Димова, Петър Салчев, Мишо Йосифов, Борис Таслев и други.

“Срещнахме се с изключителни персонажи – хора от всякакви възрасти, с най-различни профили, като сега за нас предстои най-трудното – да изберем кои от тях ще получат шанса да живеят с любимите си звезди и да спечелят 250 000 лева”, разказа психологът на формата Ани Владимирова.

“Искаме да благодарим на всички смели хора, които се явиха на кастингите. Те доказаха, че желанието за приключения и жаждата за нови изживявания е неотменна черта на българите, дори по време на криза”, коментираха продуцентите на “КЪРТИЦАТА Иван и Андрей, които ще бъдат и водещи на приключенското риалити.

 

Кой ще спечели четвърт милион лева? Гледай КЪРТИЦАТА от 25 март по TV7!

- реклама -