Къртицата

Peshterata_1Жени Калканджиева е първата заподозряна за Къртица

 

 

Емануела поиска ръката на своя любим Никола в ефир, а семейство роми са новите участници, които влизат в КЪРТИЦАТА

 

 За първи път зрителите направиха своя избор „Кой е Къртицата?”, като най-много гласове на откритата телефонна линия с номер 1477 събра Жени Калканджиева. По време на живото предаване във вторник вечер Емануела поиска ръката на своя любим в ефир с думите:Мило много те обичам и искам да се оженим в предаването“. След това признание за любов, тя получи покана за  сватбена вечеря в Лондон, организирана от госта в студиото – лорд  Евгени Минчев.

  Сред другите гости в студиото на Иван и Андрей бяха и Мартина Вачкова, Ваня Щерева , Катето Евро, фолк-певицата Малина и Август Попов. Всички те, направиха своите предположения “Кой  е Къртицата?” Според тях, Къртицата е неизвестна личност, а лорд Евгени Минчев обобщи, че „форматът е гениален, известните личности отвличат вниманието, а подправка към това беше Денис Родман“.

Основните заподозрени от участниците бяха Азис, Миглена и Михаил. В подкрепа на Миглена в студиото бяха дошли нейната майка и приятелка. По време на живото предаване в четвъртък предстои участниците да изберат кой ще бъде заподозрения на Групата и ще се изправи заедно с Жени Калканджиева на тест за Къртицата. Резлутатът ще определи кой ще бъде първият напуснал шоуто тази седмица.

 

 Поредното изпитание на КЪРТИЦАТА –  „На косъм от победата“, в което Деян Донков и Рут Колева загърбиха суетата си и приеха да отрежат косите си, донесе успех на Групата. Къртицата се оказа милостова към косите на Рут, но не и към тези на Деян и той остана гола глава. Николета Лозанова се изправи срещу най-големият си страх в мисията „Клетката”. Макар че има фобия към мишки тя успя да надмогне страха си и игра заключена в клетка пълна с гризачи. Независимо, че мисията не донесе успех на Групата, тя донесе лична победа за Николета.

  Ромското семейство Марин Илиев  и Валя Иванова са новите обитатели на Базата. Те ще живеят в апартамента на Денис Родман, който е специално подготвен за новите си стопани, издържан в типичен ромски стил.  Семейството ще бъде изолирано от Групата, но всяка седмица при тях ще живее този, който е спасен след тест за Къртица. Този гост ще трябва да живее според правилата на домакините и да участва в предизвикателствата на КЪРТИЦАТА.

 

Търси КЪРТИЦАТА всеки ден от понеделник-събота, 20:00, TV7.

Start typing and press Enter to search