Кърджали ще има лятно кино в най-големия новостроящ се парк на Балканите

- реклама -

Кърджали ще има лятно кино в най-големия новостроящ се парк на Балканите

В понеделник в Кърджали  над 2000 души гледаха прожекцията на филма „Прогноза”. Жителите и гостите на града имаха удоволствието да гледат лентата в новия и най-голям парк на Балканите „Арпезос- Север”. Кметът на града Хасан Азис откри събитието и съобщи новината, че именно в този парк ще бъде построено и лятно кино. Началото бе дадено с проекта на БНТ 1, който зарадва младите и разчувства по-възрастните, които си спомниха емоцията от срещите и преживяванията от киното на открито.

            Днес пътуващото лятно кино с БНТ гостува на град Карлово. Там прожекцията на филма „Прогноза” ще се състои в обновеното лятно кино, което е част от читалищния комплекс на града. Със събитието на БНТ1 кметът на града ще открие официално киното за неговия втори живот.

             „Островът” на площад „Добри Желязков”- пред Научно-техническите съюзи ще могат да гледат всички, които са в Сливен в първия августовски ден. Филмът на Камен Калев ще бъде прожектиран от 21 часа в града на Васил Гендов.

             На 2 август в село Жеравна ще бъде прожектиран филмът „Лора от сутрин до вечер”. Събитието ще се състои в парковата част на читалище „Единство 1870”.

 

- реклама -