Кандидат със самостоятелен албум шашва журито на X Factor

X Factor

X Factor

 

Форматът стартира със специален двоен епизод – утре, 21.00 ч. по Нова

Утре вечер, 9-и септември, точно в 21:00 ч., X Factor ще постави обещаващо начало със специален двоен епизод. Още с първите минути шоуто, което създава звезди, ще даде заявка за многообразие от таланти и впечатляващи индивидуалности.

Кандидат с издаден вече самостоятелен албум ще бъде сред първите претенденти, които ще оставят журито безмълвно. 39-годишният изпълнител ще изненада Мария, Любо, Саня и Заки първо със специален подарък – 4 броя луксозни обложки със създадените от него парчета, а след това и с изпълнението си, което буквално ще стъписа журиращата четворка.
Два пъти на сцената на X Factor ще излезе и Майли Сайръс – веднъж нейн истински двойник и втория път – нейна пълна противоположност. Единият кандидат ще бъде като две капки вода с провокативната изпълнителка, а другият ще провокира със свой собствен аранжимент и ще пренесе песента в напълно различен жанр. Изненадващото изпълнение ще докаже, че алтернативните решения, изпълнени с необходимата доза талант, имат място в X Factor.
И още – истински екшън ще се разрази на сцената на шоуто, двойка с любовен дует ще докара Любо до откровението „Доплака ми се”, а красавец от Банкок ще прелети 16 000 километра с една единствена цел – да стане новия X Factor на България.

X Factor – 9 септември, 21:00ч., със специален двоен епизод по Нова ТВ.
Тази седмица очаквайте следващия епизод в четвъртък, 11 септември от 21:00ч.

- Advertisement -