Калин Сърменов продава джипа си. Кой ще кара колата на Милото?

- реклама -

От призив във Фейсбук стана ясно, че Калин Сърменов е новото лице на “Фиат” и поради тази причина продава джипа си.

“Хей, кой иска да стане собственик на моя Джип? Джипът на Милото! Мерцедес, МL, с цвят бордо. Ще се радвам новият собственик да е мой фен, за това съобщавам това, само тук в моя фейсбук профил. Джипът ми ще стане собственост на този, който предложи по-висока цена, разбира се! Нека шанс има, които най-силно иска да го кара. Ще вземе ключовете директно от мен! Началната му цена е 17 000 лева. Който се интересува, да ми напише съобщение, като остави име, мейл и телефон за връзка! Ето и снимки на моя любим автомобил! Нямаше да го продам за нищо на света ако не бях станал рекламно лице на Фиат и договорът ми не ме задължаваше да не карам други марки автомобили…Е, вие сте!”

Емоциите, които се разпознават в текста, показват, че раздялата му с Мерцедес МЛ е трудна. 

 По снимките личи, че досега Милото е карал автоматик. Продаваният автомобил е само на 130 000 км.

Кой ще бъде новият собственик на комфортния джип  Мерцедес МL – Final Edition, може би ще стане ясно отново от фен страницата на любимият на всички актьор – Калин Сърменов. 

Интересът към фейсбук- търга все още е колеблив. Няма обявено публично наддаване, което не означава, че чрез лични съобщения вече няма желаещи.

Проявилите интерес могат да проследят развитието на тази история тук.

За Артмедия, актьорът сподели, че за фейсбук страница се грижи специален човек.

С нетърпение се очаква и третият сезон на “Седем часа разлика”. Септември наближава. Дано новият собственик на тъмно червеният джип  да е фен на сериала, каквото е желанието на Калин Сърменов. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -