КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ДЕСПИНА ВАНДИ И МЕРИЛ СТРИЙП?

- реклама -spot_img

КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ГРЪЦКАТА ИКОНА ДЕСПИНА ВАНДИ И НАЙ-ВЕЛИКАТА АКТРИСА МЕРИЛ СТРИЙП?

Поп певицата с небивал успех с ролята си в мюзикъла „Mamma Mia

Гръцката поп икона Деспина Ванди може да се похвали с още един голям успех в звездната си кариера. Певицата, която отново ще зарадва родните фенове с уникален концерт на 29 септември в Зала 1 на НДК, покори и театралната сцена в южната ни съседка, превъплъщавайки се в ролята на Дона Шеридан, главна героиня в най-касовия мюзикъл  „Mamma Mia“.

В адаптираната версия на световната класика Ванди е в образа на независимата самотна майка Дона, изиграна в едноименната кинолента от най-номинирания артист в историята на наградите “Оскар” Мерил Стрийп. Включването на Деспина в проекта е своеобразен театрален дебют за гръцката дива, която предизвика небивал интерес с перфектно изпълнение на хитовете на легендарната група ABBA и блестящата си актьорска игра.

„Не мога да опиша с думи вълнението си от участието ми в толкова престижен проект.“ – споделя кралицата на гръцката музика. „Пеейки Dancing queen, не преставах да си мисля как всеки човек, въпреки проблемите, пред които се изправя ежедневно, е длъжен да съхрани детето в себе си.“ – допълва Деспина за ролята й в театралния феномен, завладял целия свят.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от25 до 60 лв.

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts

Специални партньори на събитието: CANDY Club и OMV!

С медийната подкрепа на: сп. Hello, сп. Glamour, Pik.bg

- реклама -spot_img