Йордан Йовчев и Светослава Тадаръкова в „Денят отблизо”

- реклама -spot_img

Йордан Йовчев и Светослава Тадаръкова в „Денят отблизо” с Мира

 

В понеделник зрителите ще видят единствения мъж на планетата, който ще участва на шест поредни олимпиади! Йордан Йовчев – най-успелият български гимнастик, ще разкаже на кого би връчил златен медал.

Симона Нанова, която е кукловод, ще покаже, че куклата на конци не е живо същество. Коя кукла ще доведе в студиото и дали се чувства като нейна майка, ще стане ясно в понеделник.

Екипът на предаването ще разкаже и трогателната история на Ралица. Нейният живот се преобръща, когато на бял свят се ражда най-малкото ú дете. То е с рядко и много тежко заболяване, но Ралица не допуска да я съжаляват точно толкова категорично, колкото не допуска мисълта, че детето ú няма да оздравее!

В сряда Светослава Тадаръкова ще каже изчезва ли българската разследваща журналистика? Какво я провокира да тръгне по следите на обгърнатия в тайнственост живот на Людмила Живкова и какви разкрития за смъртта на дъщерята на Тодор Живков направи Светослава, зрителите ще видят в „Денят отблизо” с Мира, в сряда.

В поредицата „Майки и дъщери” ще срещнете две дами, за които ще се чудите, коя е майката, и коя дъщерята. Две успели и много красиви жени – Галя Лозанова и Биляна Георгиева, които ще бъдат на живо в студиото при Мира. Зрителите ще разберат и каква история се крие зад еднаквите им татуировки.

Що е то хендлер, какво е да си треньор на хендлер и какво е да си световен шампион –хендлер? Отговорите в студиото на „Денят отблизо” с Мира на 20 юни!

Темата в четвъртък е как да познаем има ли враг в екипа ни. В деликатната тема водещата Мира Добрева ще навлезе смело с бизнес-консултантът Хари Аничкин. Той ще посъветва трябва ли да се лишим от, хора, които гонят лични цели, като използват авторитета, успехите и влиянието на фирмата, за която работят, или точно обратното?

В поредицата „Споделени пътешествия” журналистката Маги Гигова ще разкаже за вълнуващото преживяване да снима от Летящ балон древните градове Коня и Кападокия. В студиото тя ще говори за разнооки котки, летящи риби и ще ви отведем при дервишите и техният мистичен танц.

За много хора танцът на пилон е само забавление, но за някои момичета това е спорт, който прави великолепни мускули. Соня Куртева ще демонстрира в студиото как се правят мускули на пилон! Гледайте Денят отблизо с Мира, за да видите това, което другите пропускат!

- реклама -spot_img