ЙОАННА ДРАГНЕВА Е НОВАТА ВОДЕЩА

ЙОАННА ДРАГНЕВА Е НОВАТА ВОДЕЩА НА

 „БЪЛГАРСКИЯТ ТОП 40”

Музикалната класация отново в ефира на БНТ1 от неделя

Музикалната класация „Българският Топ 40” се завръща в ефира на БНТ1 тази неделя (27-ми ноември) от 23:10 часа. Обичаното лице от екрана на обществената медия – Йоанна Драгнева – ще бъде водеща на чарта през новия сезон.

„Щастлива съм, че имам възможност да се потопя в музиката и по този начин – с разбиране за труда на колегите, предизвиквайки интереса на техните фенове. Вярвам, че предстои един успешен сезон и благодаря за предоставената ми възможност да продължавам да сбъдвам музиката в живота на хората, вече и от малкия екран.”– заяви Йоанна, броени часове преди старта на класацията.

В първото предаване водещата ще разговоря с Преслава Пейчева за съвместния й проект с „Хората от Гетото“ – „Идваш ли с мен“.  От чаровната певица зрителите ще научат какво я е провокирало да влезе под кожата на „лошото момиче от краен квартал“ и как се чувства в този необичаен за нея образ.

Йоанна Драгнева ще разкаже и за каузата, която стои зад песента на музиканта Радослав Гергов – „Заслушай се“. Парчето, което е с модерно хип-хоп и поп звучене, поставя един важен социален проблем на дневен ред – равния достъп на глухите в България. Проектът е пример как изкуството подпомага интеграцията на тази общност. Жестомимичният превод, включен във видеото към песента, прави проекта достъпен и за хората с увреден слух.

Класацията „Българският Топ 40“, която подкрепя българските артисти и създаването на авторска музика у нас, ще представи и новата песен на младата изпълнителка Неделяна Христова – „Предизвиквам те“.

Гледайте „Българският Топ 40” всяка неделна вечер по БНТ1!

 

Start typing and press Enter to search