JLO – с ексклузивно интервю за ENERGY!

- реклама -

CITY Radio&TV и радио ЕNERGY – раздават билети за концерта на Дженифър Лопес в София

  

Броени дни остават до първия концерт на поп дивата Дженифър Лопес в България – 18 ноември в зала Арена Армеец. Слушателите на радио ENERGY и радио и телевизия СITY ще имат възможност да видят изпълнителката на живо и напълно безплатно, ако се включат в ефирните игри на медиите.

 Слушателите и зрителите на City Radio&TV вече могат да участват в играта за билети за концерта й. Мегазвездата е подготвила грандиозно шоу за своите фенове и истински спектакъл, включващ новите й парчета и най-големите й хитове като I’m into you, Dance again и On the floor. През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio&TV. Условието е да се регистрираш и да попълниш формата на www.city.bg в момента, в който чуеш по радио City или видиш по City TV песен на Дженифър Лопес.

 Слушателите на радио ENERGY пък ще са първите, които ще чуят ексклузивното интервю за българско радио на звездата – в понеделник, 29 октомври, в следобедния ENERGY Request между 16:00 до 19:00 часа. В интервюто си JLO споделя с какво ще изненада феновете си в България и колко дълго е чакала този концерт!

 За да спечелят билети за него, слушателите трябва да се регистрират на www.radioenergy.bg, когато чуят някоя от любимите песни на певицата, като попълнят своите данни и часа, в който е прозвучала песента в ефир.

 ***

За още информация във връзка с игрите на радио ЕNERGY и CITY Radio&TV, следете: www.city.bg, www.radioenergy.bg  и официалните фейсбук страници на CITY Radio&TV и радио ENERGY.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -