Jet Ski Competition

Jet Ski Competition

Много силни емоции, адреналин и красиви жени в състезания с джетове

Бургас приема Jet Ski Competition Burgas на 19 юли на централния плаж в града

На 19 юли, на централен плаж Бургас точно в 12:00 часа ще бъде даден старта на състезанието с джетове, организирано за първи път от Община Бургас.

Участниците в първото състезание от Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 ще имат възможност да премерят сили в категориите: прав джет или известена още като jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, деца и една от най-атрактивните категории за зрителите фристайл. В последната всички присъстващи ще могат сами да изберат най-атрактивните състезатели и техните умения с водните машини.
Освен на 19 юли в Бургас, програмата на Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 продължава със състезания в Балчик на 16 август и Приморско на 23 август.

Водещ на всички събития ще бъде Атанас Михайлов, известен като най-екстремният български водещ и актьор, познат у нас още от редица телевизионни и филмови формати. Той със сигурност ще изненада всички присъстващи, а как точно ще се уверите сами.

Радост по плажа за участниците и зрителите ще донесат красивите момичета от Free Dance Agency. Те, както винаги, ще заложат на ефектни костюми и смела хореография. Момичетата са наложили се професионалисти в своята област, а тяхната основателка Мира Драганова също ще бъде част от балета.

Какви изненади още са подготвили организатори ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден.

Всички желаещи да се включват в състезанието в Бургас могат да се запишат на телефон 0887 722 633 – Тодор Костов или на място в деня на събитието.

Start typing and press Enter to search