Женени с деца в България

- реклама -spot_img

Женени с деца в БългарияЖоро Биков с нова кола и без работа

в „Женени с деца в България”

 

 Колата винаги е по-важна от жената – в това ще се убедят Цвети и Дора в следващия епизод на „Женени с деца в България”, на 30 април. Едно BMW 323i от 1981 г. коренно ще промени Жоро и Мишо и те ще изживеят истинска втора младост. Старият баварец ще окрили тяхната мъжка дружба и ще ги вдъхнови да помечтаят за времената, когато и двамата са били пичове. Пренебрегнатите Цвети и Дора обаче няма да се дадат лесно. Химерата да бъдат заведени на вечеря ще става все по-далечна, но за сметка на това – пълноценно ще се възползват от правото си да настояват за своето и да „трият сол” на съпрузите си.

Историята, разбира се, ще завърши с неочакван край, а всички негативи отново ще се стоварят върху обичайния заподозрян – Жоро.

Във втория епизод на „Женени с деца в България” в понеделник зрителите ще разберат какво ще се случи, когато Жоро Биков реши да напусне работа. В желанието си да получи една добра дума и признание на работното място, а защо не и повишение, той ще стигне до крайна саможертва – ще се подложи на цял ден в компанията на Цвети и дори ще погледа турски сериали.

Ще получи ли обаче така бленуваното признание или всичко за пореден път ще завърши безславно – отговорите в „Женени с деца в България” на 30 април, понеделник, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -spot_img