Изработка на сайт

- реклама -

 

Изработка на уеб сайтИзработката на уеб сайт може да ви струва 100 лева, а може и много повече. Всичко зависи от това, какво точно искате да направите и постигнете в интернет.

Трябва да знаете, че работата по сайта започва след като вече го имате. Това е една основна причина да се позаинтересувате предварително на какъв език ще е административният панел, чрез който вие или определени за това хора, ще публикуват нова информация в сайта ви, когато се наложи. Искайте функциите на този административен панел е да бъдат максимално ясни и достъпни, за да може да се ползват от всеки човек без да се налагат специални познания и ползването на компютърни програми.

Външният вид е важен, но по важни са всички функции, които ще притежава уеб сайта, както и сама информация в него. Тези два акцента са тясно свързани с оптимизацията на сайта пред търсачките в интернет. Всъщност, от това зависи и ще се появява ли в резултатите от търсене по различни думи и фрази и на коя страница от тези резултати ще се появи.  Проучвания показват, че всеки който търси в Гугъл, преглежда максимум до трета – четвърта страница от показаните резултати при търсене.

Съвет: искайте сайтът ви да има административен панел, искайте той да е на български език, искайте да има в основните функции и възможност за споделяне във социалните  мрежи – фейсбук, туитър и други, искайте да има вградена функция за СЕО оптимизация, както и консултация, а защо не и написване на текстовете, за да са спазени всички правила и търсачките да ви оценят високо. 

Ако имате още въпроси, задайте ги чрез формата за контакт.

Може да изработим за вас уеб сайт, форум, електронен магазин, чат, да напишем статии, ревюта, реклама, фен страници във фейсбук и много други уеб услуги и WordPress услуги .

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -