Изненади от радио N-JOY

Jessie_JРадио NJOY среща на живо един истински фен с поп сензацията Джеси Джей

Слушател на радио NJOY ще получи уникалния шанс да се срещне на живо с поп сензацията Джеси Джей в деня на концерта й в България на 29 юни в зала „Арена Армеец“ в София.

 

Едва ден преди горещото събитие, радио NJOY предизвиква истинските фенове на английската звезда да се включат в играта за среща с Джеси Джей.

 

Всеки желаещ да се срещне на живо, да се снима и да говори с поп певицата трябва да напише заглавието на любимото си нейно парче и да го изпрати на radio@njoybg.com, заедно с контакти за обратна връзка. На 28 юни в 16:30 часа чрез жребий ще бъде изтеглено името на щастливеца, който ще се види със звездата с пропуск от радио N-JOY.

Преминавайки през различни жанрове, Джеси Джей е известна със своята еклектичност от соул вокали и R&B препратки, примесени с поп, електропоп и хип хоп ритъм. До 2012 година изпълнителката е 11 милиона сингъла и над 2.5 милиона албума по цял свят. 

Най-голямата музикална радиоверига в страната – N-JOY винаги предоставя уникални възможности на слушателите си да изживеят страхотни емоции като печелят интересни и много специални награди. Вижте повече за актуалните промоции на www.njoybg.com. 

- Advertisement -