Изненада за СкандаУния изпълнител Тото – торта на сцената на турнето

Coca-Cola

Лъчо и Тото от СкандаУ – противници на терена, дует на сцената

Тази вечер публиката в Русе, заедно с любимите български изпълнители от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, изпя “Happy Birthday“, за да поздрави Тото от СкандаУ. VenZy направи BOYCOTT срещу жегата в крайдунавския град и поднесе на сцената торта – изненада, тайно подготвена от семейството на СкандаУния изпълнител.
Преди 26 години Йонислав Йотов – Тото се е родил във Враца, а малко след това е открил и първото си хоби – футбола. От ранна възраст той започва да прекарва цялото си свободно време на игрището, до такава степен, че на майка му се налага да постави ултиматум на младия талант – тренировките могат да продължат само, ако Тото тръгне на училище. С течение на времето футболът се превръща от хоби в професионална кариера. Той заема позиция на дясно крило в отборите „Левски“ и „Славия“, докато не получава контузия, която прекратява футболната му кариера. Борбеният дух и позитивизмът на изпълнителя му помагат да открие втория си талант, именно музиката. Интересен факт е, че преди да стъпи на сцена с дуетната си половинка Лъчо, те са излизали на футболния терен от страната на противникови отбори. Днес СкандаУ пишат авторски текстове, които можем да чуем не само в песните на дуото, но и в хитове на други известни изпълнители.

Изпълнителите от турнето на Coca-Cola и The Voice, а именно DJ Doncho, VenZy, балет Nova, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита, Криско, както и Кристиан Костов, пожелаха на Тото и дует СкандаУ да не спират да чупят бариери.

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour. Coca-Cola