Изгодна реклама

- реклама -

Изгодна реклама

Най-изгодната реклама е интернет рекламата. Има изобилие от методи как да представите своята стока или услуга. Повечето от тях са безплатни, а каква по-изгодна реклама от това, да не се налага да заплащате или инвестициите в рекламата ви да са нищожни суми?!

Първата стъпка да рекламирате в интернет е вашият уеб сайт. В него винаги може да качите каквато и колкото искате информация за дейността, новини, промоции и нововъведения. Вашият сайт е виртуалното пространство, където може да подредите всичко от и за вашият бизнес. Ако имате виртуален магазин, то непременно си направете и уеб сайт или фирмен блог. В него ще качвате подробности за всеки продукт или услуга и ще насочвате потребителите си към електронният си магазин.

Втората задължителна стъпка е фейсбук. Регистрирайте си страница във фейсбук. Започнете набирането на фенове. Грижете се за това, те да бъдат заинтересовани и активни. Задавайте им въпроси, пускайте анкети, усетете на какво реагират. Уведомявайте ги редовно за новости в дейността си и им давайте преференциални отстъпки, ако станат ваши клиенти.

Третата задължителна стъпка са сайтовете за обяви. Направете списък с всички сайтове за обяви и започвайте да публикувате обяви за стоките или услугите си.

Четвъртата стъпка са ПР статиите. Пишете колкото се може повече статии за вас, за продукта или услугата, за сайта ви, за фейсбук профила и ги публикувайте в други сайтове.
Гугъл, а и потребителите ценят високо, когато други сайтове пишат за вашия сайт.

Петата стъпка е да направите един добър линк-билдинг на сайта си. Регистрирайте го в търсачки, портали, социални медии. Така той ще започне да излиза напред в резултатите от гугъл по избрани от вас думи.

Тези пет задължителни стъпки за реклама на вашият бизнес ще ви донесат много облаги. Повече потребители, по-висок рейтинг в интернет пространството и съответно развитие на бизнеса ви, независимо дали сте фирма или работите на свободна практика. А най-хубавото е, че това е най-изгодната реклама, защото всичко може да направите сами, стига да отделите малко време за почетете за всяка една стъпка и да я приложите. Но ако не ви се занимава, свържете се с нас, чрез формата за контакт и ние ще го направим.

http://r-media.org

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

BIC ОТВОРИ ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ ЦЕНТЪР ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ В БЪЛГАРИЯ

СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР В ПРОИЗВИДСТВОТО НА СРЕДСТВА ЗА ПИСАНЕ BIC ОТВОРИ ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ ЦЕНТЪР ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ В БЪЛГАРИЯ Компанията планира да наеме 230...

Огнище на коронавирус в дом за хора със зрителни увреждания във Вълчедръм

Огнище на коронавирус има в дом за хора със зрителни увреждания във Вълчедръм. 32 са положителните проби за коронавирус за последното денонощие. От тях...

Зам.-министър Нанков е заразен с коронавирус

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е заразен с коронавирус. В профила си във Фейсбук той съобщава, че се чувства добре...

Възстановяват Страшимировите театрални празници в Разград

Във връзка със 150-годишнината от създаването на първата театрална дружинка в Разград и първата пиеса, играна на разградска сцена, се възстановяват Страшимировите...

COVID-19 – нови противоепидемични мерки в община Враца

Материалът COVID-19 – нови противоепидемични мерки в община Враца е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Мерки в подкрепа на бизнеса

Материалът Мерки в подкрепа на бизнеса е публикуван за пръв път на НОВИНИ.
Previous articleISHTAR
Next articleАни Лозанова