Изчезвам след 60 секунди

- реклама -

Изчезвам след 60 секундиКрай на Изчезвам след 60 секунди – Четвърти сезон по радио ENERGY

Един си тръгва с Nissan Micra!

 

Румънеца и Енчев пеят на финала в Тhe Mall във вторник

 

Във вторник – 18 декември – предстои големият финал на радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – Четвърти сезон на радио ENERGY.

 Голямата награда – Nissan Micra, ще намери своя нов собственик! След напрегнатата и вълнуваща игра през последните месеци, този вторник в The Mall, финалистите ще пробват късмета си за последно!

 Стартът е точно в 17:00, когато само един от 21 финалисти ще си тръгне с чисто нов автомобил, предоставен от Nissan в България! Наградата е нов Nissan Micra на стойност 26 210 /двадесет и шест хиляди двеста и десет/ лв!

 Всеки финалист ще получи коледен подарък от радио ENERGY и партньорите му. Но изненади ще има и за всички гости на The Mall и фенове на радиото. Специални гости на финала ще бъдат Румънеца и Енчев, които ще изпълнят микс от най-големите хитове на 90те и много от любимата музика на феновете на радио ENERGY.

 Фактът, че голямата награда тази година – Nissan Micra – е изключително подходяща за жена-шофьор в градски условия, не попречи на силния пол да се състезава наравно за финала на Изчезвам след 60 секунди. От 21 участници – десет са мъже и единайсет – жени. Цели 14 финалисти са от София, а останалите седем – ще пристигнат от Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново, Пазарджик и Благоевград! Професиите на участниците са разнообразни и вълнуващи – тази година за Nissan Micra ще мерят сили: счетоводител, програмист, полицай, треньор по баскетбол и бокс, финансов контрольор и др.

 На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди Четвърти сезон през последните месеци. Феновете на любимата радио станция можеха да следят на живо емоциите на участниците и да участват заедно с тях чрез Facebook ENERGY. Сега те могат да станат и част от финала на играта на 18 декември в The Mall.

 

Изчезвам след 60 секунди Чествърти сезон се случва с незаменимото партньорство на Nissan в България и с медийната подкрепа на сп. HELLO! България, BBC TopGear България и сп. AUTO BILD България.

- реклама -