ИТАЛИАНСКАТА ЗВЕЗДА АЛ БАНО С ТАЙНА СВАТБА В БЕЛАРУС

- реклама -spot_img

Класикът на италианската музика Ал Бано, който очакваме на 5 октомври за неповторим концерт със Софийска филхармония, планира сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии. Темата за тайния брак на музикалната звезда стана силно обсъждана след официалния развод на жената до него – Лоредана Лечизо.

Според светските репортери от Ботуша, Ал Бано и дългогодишната му партньорка, с която имат и две деца, най-сетне са решили да направят връзката си официална. След раздялата на майката на най-малките му син и дъщеря с Фабио Кацато, сега двойката има всички основания да направи голямата крачка. Романтичният жест е напълно в стила на изпълнителя на “Libertà”, който е отдаден на семейството си и обожава да прави изненади на любимите си хора.

През последните седмици слуховете за тайното тържество не стихват, като все още не е потвърдено дали Ал Бано ще има още един повод да събере фамилията и дали ще дойде за концерта си в София с новата си съпруга.

Италианската звезда и музикантите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор на събитието е MOKO Solution. Повече информация можете да намерите в Ал Бано и Софийска филхармония – Oфициално събитие.

Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.

Медийни партньори: Darik, Biograph, Good Food, Телеграф, Монитор, Actualno.com, iWoman.bg, sportlive.bg, meloman.bg.

С подкрепата на: Ciela.

- реклама -spot_img