ОТБЛИЗО С МИРА

- реклама -spot_img

СЪЗДАТЕЛКАТА НА ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“ РАДИНА ВЕЛЧЕВА

В СПЕЦИАЛНО ИНТЕРВЮ ЗА ПРЕДАВАНЕТО „ОТБЛИЗО С МИРА“

 

Повече от 10 години от живота си Радина Велчева посвещава на мечтата „ИСКАМ БЕБЕ“. Фондацията, която подкрепя семейни двойки с репродуктивни проблеми, е записала в историята си над 100 благородни каузи и се гордее с повече от 1000 родени бебета. Защо си тръгва от фондацията нейният създател Радина Велчева – очаквайте в специалното интервю за предаването „Отблизо с Мира“ тази неделя.

Екипът на предаването ще разкаже горчивата история на Григор от общността „Ново начало“ за погубващата мощ на наркотиците, за болките абстиненцията и за борбата със самия себе си. В поредицата „Железните хора” Мира Добрева представя Нуньо Гомеш – гмуркачът, с безразсъдна страст към дълбините.

„Дневникът на Червенокосата” тази седмица разкрива пред зрителите любопитни подробности за  традиции, в които е прието рожденикът да страда и за най-опасните маршрути в света.

В рубриката „Светът отблизо“  Оля ал-Ахмед ще разкаже за Судан – тайнствена пустинна земя и люлка на древни цивилизации, оставили след себе си завети по-стари и от тези на Маите.

Зрителите на БНТ1 ще се срещнат отблизо с изпълнителите от формацията „Амбиент Фолклор“ и ще чуят амбиент фолклор – звученето, в което народната музика се среща с духа на трубадурите.

Гости в студиото на предаването „Отблизо с Мира“ тази седмица ще бъдат модните диктатори проф.Любомир Стойков и Теди Велинова.

 

 ОТБЛИЗО С МИРА

Гледайте „Отблизо с Мира“ в събота и неделя (10-ти и 11-ти октомври)

от 11:00 часа само по БНТ1!

- реклама -spot_img