ISHTAR

- реклама -spot_img

ISHTAR СЕ НАСЛАДИ НА ЕКЗОТИКА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ВЪВ ВИКТОРИЯ СПА!

Тази вечер световната звезда ISHTAR пристигна на летище София директно от Приж. Директно от летището тя бе закарана в най-луксозния СПА център не само в България, но и в цяла Европа – Victoria SPA. Собственичката на центъра Виктория Кесаровска лично посрещна ISHTAR заедно със съпруга й Michel във Виктория СПА – хотел Принцес, София. След като разгледаха спа центъра, спечелил второ място в Европа на световните спа номинации в Лондон преди седмица, ISHTAR,заедно със съпруга си ,се отдадоха на незабравими спа изкушения в екзотичния ВИП спа апартамент .
Ориенталски пилинг и Балийски масаж, последван от джакузи за двама с бутилка шампанско и екзотични плодове, бяха едни от малкото спа глезотии, на които известното семейство се наслади. И двамата специални гости бяха много развълнувани и релаксирани след пътуването и многобройните концерти в цял свят.
На излизане ISHTAR обеща при следващото си идване в България на 13 април за концерта си в НДК отново да се поглези във Виктория Спа.
Концертът на ISHTAR в София е на 13 април, в зала 1 на НДК, от 20 часа.
Билети можете да намерите на Билетен център НДК, на касите на магазини Пикадили, Офис 1, Германос , бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.

ISHTAR

- реклама -spot_img