Инспектор N-JOY

- реклама -

Инспектор N-JOYИнспектор N-JOY се срещна с фенове в най-новия мол в столицата

 

Инспектор N-JOY се срещна на живо със свои фенове в най-новия мол в София – Bulgaria Mall. Малката слушателка Радостина разказа в ефир, че всяка сутрин слуша Инспектор N-JOY и да се запознае с него е било едно от желанията й за празниците.

 Най-голямата музикална радио верига в страната  излъчваше директно от специално мобилно студио в мола на бул.„България” и ул.„Тодор Каблешков”. Истинско забавление и много емоции зарадваха посетителите, които си тръгнаха с подаръци от радио N-JOY.

 Най-новото пространство за пазаруване и свободно време ще е домакин на мобилното студио на Jazz FM на 11 декември, вторник, от 18:00 до 20:00 часа, когато водещ ще е Таня Иванова. На връх 18-ия си рожден ден Classic FM радио ще излъчи специална програма от мобилното си студио в Bulgaria Mall на 19 декември от 18:00 в 20:00 часа.

 

Два пъти месечно в продължение на следващите три месеца слушателите ще могат да чуят специална двучасова програма, директно от мобилните студиа на радиата в мола, както и да се срещнат на живо с водещите.

- реклама -