Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock – обещанията се изпълняват

- реклама -

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock - обещанията се изпълняват

В партньорство със Столична община инициативата „Не си сам на пътя“ реализира първите поправки по подадени сигнали

С пълна сила продължава инициативата „Не си сам на пътя“ с емблематичните Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock, които доказаха, че изпълняват обещанията си. Вече са факт първите подобрения в трафика, реализирани по подадени сигнали в кампанията, в партньорство със Столична община и Транспортна инфраструктура. Резултатите от инициативата на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ ще продължават да се увеличават.

Всеки ден Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock провокират слушателите да споделят нередности на пътя на двете платформи на кампанията – inspector.njoy.bg и agent.zrock.bg, като ежедневно раздават награди на участниците. Всеки може да се включи в инициативата на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ като подаде сигнал до 5 декември 2014 г. на специалните микросайтове.

Седмият сезон на мащабната кампания „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” насочва вниманието на аудиторията към нередностите, неспазването на правилата за движение с цел по-отговорното поведение на пътя на всички участници и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

- реклама -